Nieuwe sponsor 1

Graag stellen wij u hierbij voor aan een van onze nieuwe sponsoren: Tiedema Droogtechniek, Verwarmingstechniek en Lekdetectie uit Sneek.

Logo Tiedema

Wie zijn wij
Tiedema is expert in klimaatbeheersing en het drogen van vochtige ruimtes en het (preventief) opsporen van lekkages. Ook voor de verhuur van een mobiel ketelhuis, diverse soorten (bouw)drogers en verwarmingsapparatuur bent u bij Tiedema aan het juiste adres.
Met de diensten Droogtechniek, Verwarmingstechniek en Lekdetectie staat Tiedema staat zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar met excellente service, persoonlijk advies en een no-nonsense werkwijze.

Advies & Projectbegeleiding
Wij gaan verder dan alleen het afleveren van de droog- en verwarmsystemen. Wij adviseren de projectleiders over de inzet van de droog- en verwarmsystemen. Als wij een systeem plaatsen doen wij een vochtmeting en verplaatsen indien nodig de apparatuur, zodat er gewoon doorgewerkt kan worden. Wij houden rekening met uw planning. Onze partners staan ons terzijde.

Snelle bezorgservice
Tiedema staat voor snelle levertijden. Wij zijn dan ook niet graag afhankelijk van externe transportbedrijven. Wij beschikken over ons eigen transport en kunnen zowel de kleinere als de grote systemen zonder tussenkomst van een extern transport bedrijf bezorgen en ophalen. Onze apparatuur staat er als u het nodig heeft en staat niet in de weg als u het niet meer nodig heeft.

Tiedema Lekdetectie, voor het opsporen van een lekkage.
Indien u waterschade heeft door lekkage wilt u dit zo snel mogelijk verholpen hebben. Het is echter niet altijd eenvoudig de bron van deze waterlekkage te vinden, dit kan zeer complex zijn. Met geavanceerde apparatuur is Tiedema in staat lekkage van een waterleiding, vloerverwarming, afvoerleiding, cv-installatie of een dak nauwkeurig op te sporen. Dit voorkomt onnodig hak- en breekwerk. Door de vaststelling van het lek kan een lekkende leiding in de badkamer bijvoorbeeld eenvoudig hersteld worden door het verwijderen van slechts één tegel.

Tiedema Lekdetectie
Tiedema gaat verder met haar service. Het opsporen van de waterlekkage is één onderdeel van het traject. Na afloop van een lekdetectie maken onze specialisten een uitgebreide rapportage met daarin de oorzaak en foto’s van de lekkage en advies voor het hersteltraject.
Ook kunnen wij vochtproblemen bij waterschade beperken. Tiedema Droogtechniek is gespecialiseerd in het verhuren van diverse soorten condensdrogers / bouwdrogers en heeft de juiste expertise in huis om deze drogers adequaat in te zetten.

Ons werkgebied strekt zich uit over geheel Nederland.

Methoden
Om de waterlekkage met succes op te sporen passen wij verschillende meettechnieken toe. Hiermee kunnen onze specialisten de plaats van de lekkage nauwkeurig, snel en kostenbesparend vaststellen. Door deze aanpak beperken we de overlast voor de klant en voorkomen we hoge kosten voor materiaal en arbeid in verband met het repareren van de lekkage.