Mogen wij u voorstellen?

Graag willen we u onze nieuwe bemanningsleden voorstellen. Komend seizoen hebben we weer een aantal nieuwe mensen aan boord die stuk voor stuk zin hebben in het komend zeilseizoen.

In deze nieuwe rubriek mag Max Duindam het spits afbijten. Welkom Max, fijn dat je er bij bent! Max Duindam

Hallo, mijn naam is Max Duindam, ben 26 jaar en woon in Stavoren.
Sinds februari woon ik weer in Stavoren na 3,5 jaar gewoond te hebben in Groningen. In mijn vrije tijd werk ik op 2 jachthavens in Warns als elektromonteur of in MFC ‘de Kaap’ te Stavoren.
Op dit moment ben ik aan het afstuderen bij ROC Friese Poort in Drachten. In het kader van mijn opleiding Facility Management doe ik hier een onderzoek met betrekking tot energieverbruik en energiebewaking. Begin juli hoop ik klaar te zijn met mijn studie.

Al jaren volg ik het Skûtsjesilen door wedstrijden te bezoeken of via de radio. Begin dit jaar ben ik gevraagd of ik me wilde aansluiten bij de SWH. Hier heb ik niet lang over na moeten denken. Nu ik weer in Stavoren woon heb ik hier tijd voor.
Op het skûtsje zit ik bij het BB-zwaard en dit bevalt goed. We hebben alweer een paar keer getraind en we waren 29 april aanwezig bij de sprintwedstrijden op de Fluessen.  Dit is mij zeer goed bevallen en ik kijk nu al uit naar de andere SKS-wedstrijden.
Ik hoop dat ik nog vele jaren onderdeel mag zijn van het SWH-team en dat we vele mooie momenten mogen beleven.

 Groet,
Max Duindam