Mogen wij u voorstellen:

Graag willen we u onze nieuwe bemanningsleden voorstellen. Komend seizoen hebben we weer een aantal nieuwe mensen aan boord die stuk voor stuk zin hebben in het komend zeilseizoen. Zie ook onze website: www.sudwesthoek.nl

Dit keer stellen we u voor aan de laatste 2 nieuwe bemanningsleden in deze serie; Barry en David Hofman.
Welkom aan boord mannen, mooi dat jullie er bij zijn!

David en Barry

Hallo, Ik ben David Hofman. Ik ben 15 jaar en woon in Stavoren. 12 augustus wordt ik 16. Ik werk bij van der Pol in Stavoren. Ik ga naar het Bogerman in Sneek naar school en zit daar in 4 vwo. Na dit jaar moet ik nog 2 jaar het vwo doen. Ik heb voor het vakkenpakket economie en maatschappij gekozen. Mijn hobby’s zijn voetballen en zeilen.
Dit is het eerste jaar dat ik mee zeil aan boord van een skûtsje. Wel heb ik vele jaren het skûtsjesilen gevolgd. Aan boord zit ik bij het bakboord zwaard. Ik heb erg genoten van de trainingen en wedstrijden die we tot nu toe hebben gehad en hoop er nog veel mee te maken. 

Groeten,
David Hofman

Hallo, ik ben Barry Hofman en ben 43 jaar, getrouwd met Debbie en heb twee kids David en Lisa. We wonen in Stavoren en ik  werk als manager bij Marina Stavoren Yachtservice en refit. 

Ik heb al enige ervaring met zeilen na 25 IFKS zeilen. Nu ben ik bemanningslid op de Súdwesthoek bij het zwaard. Dit jaar ga ik voor het eerst de SKS beleven vanaf het skûtsje met een leuke ploeg en veel jong talent wat de toekomst heeft.

Zeilgroet,
Barry Hofman